Biz farklıyız. Çünkü biz ERBAALIYIZ...

2012 yılı Fark Ödemesi Desteklemesi

erbaaliyiz kullanıcısının resmi
4 Ağustos, 2012 - 01:16 -- erbaaliyiz

DUYURU

(ERBAA İLÇE GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN)

Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeline Göre 2012 Yılı Ürünü Yağlı Tohumlu Bitkiler, Hububat ve Baklagil Fark Ödemesi Desteğine İlişkin Bakanlar Kurulu Uygulama Tebliği (Tebliğ No: 2012/42), 27.06.2012 Tarih ve 28336 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak Yürürlüğe Girmiştir.

            Bu Tebliğ 2012 Yılı Ürünü Kütlü Pamuk, Yağlık Ayçiçeği, Soya Fasulyesi, Kanola, Dane Mısır, Aspir, Zeytinyağı, Buğday, Arpa, Çavdar, Tritikale, Yulaf, Çeltik, Kuru Fasulye, Nohut ve Mercimek Satışını Gerçekleştirecek Üreticilere Yapılacak Fark Ödemesi Desteğine İlişkin Usul ve Esasları Kapsamaktadır.

 

FARK ÖDEMESİ DESTEĞİ İÇİN ÜRETİCİLERDEN İSTENECEK BELGELER

1-) T.C. Kimlik Numaralı Kimlik Fotokopisi

2-) Başvuru Dilekçesi (İlçe Müdürlüğünden temin edilecek)

3-) Alım Satım Belgesi (Müstahsil makbuzu veya Fatura)

4-) Borsa Tescil Beyannamesi Aslı ve 1 adet fotokopisi

5-) Belirtilen belgeler, işlenen tarım arazisinin mülkiyeti eşi ve/veya birinci derece akrabalarına (anne, baba ve çocuklarına) ait ise maliklerin onaylarının bulunduğu muvafakatname ve ürün satışı yapan kişinin vukuatlı nüfus kayıt örneği, tüzel kişiliklerde ise yetki belgesi.

 

NOT: MÜRACAATLARIN ŞAHSEN YAPILMASI ZORUNLUDUR

 

            Fark Ödemesi Desteğinden yararlanmak isteyen üreticilerin Başvuru Başlangıç Tarihi: 01.10.2012 olup,  
            Son Başvuru Tarihi ise; Kütlü Pamuk, Yağlık Ayçiçeği, Soya Fasulyesi, Kanola ve Aspir İçin 01.04.2013; Dane Mısır, Buğday, Arpa, Çavdar, Tritikale, Yulaf, Çeltik, Kuru Fasulye, Nohut ve Mercimek için fatura başlangıç tarihi 01/05/2012 ve son başvuru tarihi 30.04.2013’ tür. Fark ödemesi desteğinden yararlanmak isteyen üreticilerin son başvuru tarihinden sonraki müracaatları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

İLGİLİLERE İLANEN DUYURULUR.


MÜRACAAT TARİHLERİ İÇİN  TIKLAYINIZ

Haber: www.erbaa.gov.tr/default_B0.aspx

Ayrıca bakınız