Biz farklıyız. Çünkü biz ERBAALIYIZ...

Kanlı Nigar Erbaa'da

erbaaliyiz kullanıcısının resmi
8 Ağustos, 2012 - 13:31 -- erbaaliyiz

Erbaa Cumhuriyet Meydanına kurulan açık hava tiyatro sahnesinde İris Sanat grubu tarafından Kanlı Nigar Tiyatro Orta Oyunu sergilendi.
İzleyiciler tarafından ilgi ile izlenen oyun büyük beğeni topladı.

Oyun sonunda basına demeç veren Erbaa Belediye Başkanı AHMET YENİHAN;

"Erbaa Belediyesi'nin ana hedefleri arasında yer alan kentin kültür ve sanat yaşamını zenginleştirmek ve Türk kültür, gelenek – görenek ve sanatının yaşatılması ve tanıtılmasına katkıda bulunmak gibi anlamlı amaçlarla planlanan Ramazan Şenlikleri; Kent kültür geleneği içinde ve Dini yaşamımızda önemli bir yer tutan RAMAZAN AYI olgusunun anlamını yitirip alışkanlığa dönüşmüş klasik rutinlerle yaşanması yerine, anlamına yaraşır biçimde, kentin geleneksel dokusuna uygun düşecek ortamlarında coşkuyla kutlanmasını sağlıyoruz.

Erbaa Belediyesi adına; hazırlanan programlar çerçevesinde sunulan gösterilerle Erbaa halkını, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel eğlence biçimleri ile buluşturuyor, Ramazan geleneklerini çağdaş normlarda gündeme getirerek, Erbaa halkına güzel bir ramazan ayı yaşattığımıza inanıyoruz. Halkımızın Ramazan eğlencelerimize yoğun ilgisi de bizim bu inancımızı fazlası ile destekliyor"dedi.

Oyuncular oyun bitiminden sonra Başkan Yenihan ile birde hatıra fotoğrafı çektirdiler.