Biz farklıyız. Çünkü biz ERBAALIYIZ...

Ahmet YENİHAN: Yüzde 70 Dedi

erbaaliyiz kullanıcısının resmi
30 Ocak, 2013 - 23:24 -- erbaaliyiz

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, kırılması zor bir rekor daha gerçekleştireceklerini ifade ederek, “Erbaa’da 5. defa belediyeyi alacağız. Oylarımızda artırarak yüzde 70’in üzerinde oy alacağız” dedi.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde 4. dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Başkan Yenihan, 5. dönem için hazırlıklarına şimdiden başladı. MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat'ı makamında ziyaret eden Başkan Yenihan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Erbaa’da 2013 yılının projelerinin mürüvvetini görecekleri bir yıl olacağını söyledi. Erbaa'da önemli projelerin açılışlarını yapacaklarını ifade eden Başkan Yenihan, "Erbaa’da inşa ettiğimizi Kültür ve Kongre Merkezi bu yıl tamamlanacak açılışını yapacağız. Çılgın projemiz ‘Park Vadi’nin 1.etabının açılışını yapacağız. Ayrıca altı kapalı oto park üzerinde yöresel ürünler pazarının açılışını yapacağız. Onun dışında parkla ve yol çalışmalarımız buna dahil edildiğinde şölene dönüşecek. Biz temel atma törenleri yapmıyoruz, açılış yapmayı yeğliyoruz. Reklam yapmıyoruz. Sayın Başbakanımızın da bu konuda genelgesi var. ‘Belediye başkanları yöneticiler kendilerini ön plana çıkaran afişler asmasınlar, kurumu geri planda bırakmasınlar’ şeklinde bir genelgesi var. Buna Türkiye genelinde diğer belediye başkanları yöneticiler dikkat ediyor mu bilemiyorum. Bunu sizlerin takdirine bırakıyorum. Biz kesinlikle kendimizi ön plana çıkarak reklam, temel atma törenleri yapmıyoruz” dedi.

Erbaa’da 5. defa belediyeyi alacaklarına inandıklarını ifade eden Başkan Yenihan, “Taahhüt ettiğimiz hizmetleri Erbaa’ya kazandırıyoruz. Bir yıl sonra adaylık söz konusu olur mu, halk bizi seçer mi, Cenabı Allah anlımıza böyle bir yazgıyı yazar mı bilemiyoruz. Ama biz kesinlikle Erbaa’da 5. defa belediyeyi alacağız. Buna inanıyoruz. Kırılması zor bir rekor daha gerçekleştireceğiz. Oylarımızda artırarak yüzde 70’in üzerinde oy alacağız. Buna odaklandık. Çünkü biz Erbaa’nın tamamını kucaklıyoruz. AK Parti’lilerden, CHP’lilerden oy alacağız. MHP’liler zaten oylarını bize verecekler diye düşünüyoruz” diye konuştu.

Haber: İHA