Biz farklıyız. Çünkü biz ERBAALIYIZ...

Tokat MHP İl Başkanı Polat: 12 Belediyeye Talibiz

erbaaliyiz kullanıcısının resmi
1 Mart, 2013 - 23:23 -- erbaaliyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Murat Polat, Tokat'ta 12 belediyenin 12’sine de talip olduklarını söyledi.

MHP İl Binası'nda yapılan toplantıya başta MHP İl Başkanı Murat Polat ve MHP Merkez İlçe Başkanı Akın Melek olmak üzere Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, Reşadiye Belediye Başkanı Rafet Erdem, Pazar Belediye Başkanı Adnan Özmen, Sulusaray Belediye Başkanı Şahin Hasgül, Başçiftlik Belediye Başkanı Mustafa Öztürk ve belde belediye başkanları katıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Polat, yerel seçimlerdeki hedeflerinin merkez dahil 12 ilçenin belediye başkanlığını almak olduğunu söyledi. 2014 yerel seçimleri çalışmalarını bugünden itibaren başlatmış olduklarını ifade eden Başkan Polat, “12 belediyenin 12’sine talibiz. Bunu yapacak inanç ve güce sahibiz. Bizim için bu hedefler hayal bir hedef değildir. Şimdiye kadar merkez haricinde her ilçemizde belediye aldık, kaybettik tekrar aldık. Merkezde Cenabı Allah nasip etmedi. Bazı aksilikler yaşadık ama bu seçimlerde MHP’nin en güçlü olduğu merkezde de camiamızı Tokat Belediyesi’ni almakla onurlandıracağız. Tokatlı hemşehrilimizi MHP’nin belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağız. Tokat’ın da buna ihtiyacı var” dedi.

Başkan Polat’ın konuşmasının ardından ilçe belediye başkanları da kısa birer konuşma yaparak seçimlere hazır oldukları mesajını verdi.

Haber: İHA